Spastol

bilde

Spastolen leveres også i en lavere modell. (Se nederste bilde) For utendørs bruk lages liggestolene med en skumgummi med åpene porer som ikke holder på vann. Den er også mugg bestandig og egner seg derfor godt til å ligge ute. (Spastolen er design beskyttet)

 

bilde (1)

Liggestolen kan også bestilles med skråskåret underside, for de som trenger det, for å passe til fasongen på underlaget i båten.

 

Spastol til utendørs og innendørs bruk

Spastol til utendørs og innendørs bruk. Innmaten i hode/nakkeputen er i tempur. Den former seg behagelig til nakken.

Spastolen kan med fordel erstatte solmadrassen på båten eller på verandaen. Alternativt kan den brukes inne på feks TV stuen. Den er fantastisk god å ligge på.

Denne er også perfekt for folk med ryggplager. Ved å ha støtte under knærne, får korsryggen en riktig vinkel. I tillegg så har den en svak korsrygg støtte. Den kan også bestilles med korsryggpumpe for de som vil ha ekstra støtte for korsryggen. En tilsvarende pumpe kan også settes i hode/ nakkestøtten. Den kan da med noen få trykk blåses opp, så puten heves 8-10 cm.

Korsryggpumpen og støtten under knærne selger vi også separat. Disse kan da eksempelvis brukes i sengen eller på sofaen. Korsryggstøttene med korsryggpumpe kan også monteres på stolrygger eller for eksempel på bilsete ryggen. Den leveres med et vaskbart mykt trekk.

Reklame